Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, 24 Kasım öğretmenler günü vesilesiyle öğretmenleri makamında ağırladı.

        Sapanca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve tertip komitesi üyeleri, 24 Kasım öğretmenler günü vesilesiyle Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i makamında ziyaret etti. Öğretmenler kendileri gibi eğitimci olan Başkan Yılmazer’in öğretmenler gününü kutladı. Başkan Aydın Yılmazer gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yaptığı açıklamada, “EğitimÖğretim, bir milleti ayakta tutan temel direklerden biridir. Yalnızca bilgi tek başına meslek öğretmez. Bilgi erdemli bir insan olmayı da öğretir. Şüphesiz milletler çalışkan ve erdemli insanların omuzlarında yükselir” dedi.

        "Destekten çok memnunuz"

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ise yaptığı açıklamada, “Öğretmenlere, öğrencilere ve eğitime verilen destekten çok memnunuz. Sizin gibi eğitimci bir Belediye Başkanına sahip olduğumuz içinde çok şanslıyız” dedi.

        Ziyaret sonunda Başkan Yılmazer’in Öğretmenler Günü'nü kutlayan tertip komitesi, kendisine bir buket çiçek taktim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler