Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Erenler ilçesinde yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışmada 2 kişi silahla vurularak yaralandı.

        Olay, Erenler ilçesi Bağlar Mahallesi Şehit Aras Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.Ş. ile ismi henüz öğrenilemeyen şüpheli arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yaşanan kavgayı ayırmak için olay yerine gelen M.Ç. ile A.Ş.’yi ismi öğrenilemeyen şüpheli silahla bacaklarından vurarak yaraladı. Silah seslerinin duyulması üzerine yapılan ihbarlar sonrasında olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Silahtan çıkan kurşunların bacaklarına isabet etmesi sonucu yaralanan M.Ç. ile A.Ş. sağlık ekiplerince Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Olay Yeri İnceleme ekipleri olay yerinde boş kovan aradı. Polis ekipleri 2 kişiyi yaralayarak olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler