Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA'nın Serdivan ilçesinde yaşayan İbrahim Kurt, tonlarca ağırlığındaki traktörün altında ezilmiş izlenimi veren fotoğrafıyla sosyal medyada çok konuşuldu.  

        Serdivan'da çiftçi İbrahim Kurt, Sakarya'da sosyal medyada günün en çok konuşulan kullanıcısı oldu. İbrahim Kurt, ormanda traktörüne ot yüklerken aklına ilginç bir fikir geldi. Genç çiftçi, römorkunda ot yüklü olan traktörü rampada ön tekerlerinin biri havada duracak şekilde park etti. Cep telefonunu bir yakınına vererek "Beni fotoğrafla" diyen İbrahim Kurt, traktörün havada kalan ön tekerleğinin altına uzandı. Tonlarca kiloluk aracın altında ezilmiş izlenimi veren İbrahim Kurt, bu şekilde fotoğraf çekilerek sosyal medyada paylaştı.

        Fotoğrafın altına traktörünün en iyi arkadaşı olduğunu ve onunla çok iyi anlaştıklarını yazan Kurt şu paylaşımda bulundu:

        "Tanışalı kısa bir zaman oldu, fakat onunla birbirimizi iyi anlıyor ve anlaşıyoruz. Çok şakacı oynamayı da seviyor. Boş vakitlerimizi birlikte geçiriyor, birbirimizi kırmıyor ve incitmiyoruz. Keşke tüm arkadaşlarım senin gibi olsa."

        Fotoğraf kısa süre içinde yüzlerce kişi tarafından beğenilerek paylaşıldı. Sakarya'da sosyal medyada günün en çok konuşulan fotoğrafı olan paylaşım görenleri güldürdü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler