Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya’ya müjdesini verdiği Millet Bahçesi’nin inşası için ihale gerçekleştirildi.

        Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’da Eski Stadyum’un yerine inşa edilecek Millet Bahçesi’nin TOKİ eliyle ihalesinin gerçekleştirildiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Şehir merkezinde 70 bin metrekarelik alanda Millet Bahçesi’nin Sakarya’yla buluşacağını ifade eden Başkan Toçoğlu, çalışmaların kısa bir süre içerisinde başlayacağı bilgisini paylaştı. Toçoğlu, yeni yatırımın şehre hayırlı olması temennisinde de bulundu.

        Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız şehrimize gerçekleştirdiği ziyarette hemşehrilerimize Millet Bahçesi kazandırılacağının müjdesini vermişti. Biz de projeleri hazırlamıştık. Bugün TOKİ tarafından şehrimizin yeni yaşam alanı Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Millet Bahçesi; 70 bin metrekarelik alanda yeşil alanları, yürüyüş ve spor alanları, oturma alanları, su kaynakları, çocukların oyun oynayabileceği alanlarla şehrimize çok yakışacak bir çalışma şehrin enfes aldığı bir alan olacak. Tamamlandığında ise büyük beğeni toplayacak. Tüm Sakaryalılara hayırlı olsun” dedi.

        Millet Bahçesi’nin ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirildi. Sakarya’ya kazandırılacak Millet Bahçesi’nin inşası için 22 firma tekliflerini sundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler