Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan Belediyesi, tüm kamu hizmetlerine güvenli ve etkin bir şekilde erişim sağlayan EDevlet platformunda yerini aldı.

        Artık vatandaşların internet üzerinden işlemlerini kolaylıkla yapabileceklerini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Önce insan diyerek hizmetlerimizi yerine getirmenin gayretiyle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın belediyeyle ilgili işlemlerini daha hızlı tamamlayabilmeleri için kaliteli hizmet anlayışımıza bir yenilik daha ekledik. Bu bağlamda dijital belediyecilik noktasında; Serdivan Belediyemizin EDevlet’le entegrasyonunu sağladık” dedi.

        Serdivan Belediyesi’nin EDevlet üzerinden; arsa rayiç bedeli ile beyan, sicil, tahakkuk ve tahsilat bilgilerinin yer aldığı 5 farklı konuda hizmet vermeye başladığını belirten Başkan Alemdar, ilerleyen günlerde EDevlet platformuna yeni hizmet başlıklarının da ekleneceği ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler