Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Kaynarca ilçesi genelinde 8'inci sınıf öğrencilerine yapılan deneme sınavında dereceye girenler için gezi düzenlendi.

        Kaynarca ilçesinde 8'inci sınıflara yönelik düzenlenen ve yüzde 2'lik dilime girme başarısı gösteren 32 öğrenci için nitellikli okullar gezisi kapsamında İstanbul'daki Galatasaray Lisesi ve Kabataş Erkek Lisesi'ne gezi düzenlendi. Kaynarca İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Harbi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemiz okullarındaki 8'inci sınıf öğrencilerinin katıldığı deneme sınavında yüzde 2'lik dilime girme başarısı gösteren öğrencilerle nitelikli okullar gezisi kapsamında İstanbul'daki Galatasaray Lisesi ve Kabataş Erkek Lisesi ziyaret edildi" dedi.

        32 öğrencinin götürüldüğü gezide öğrenciler gezdikleri okulların hakkında bilgi alırken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler