Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve SAÜEAH işbirliği ile düzenlenen sağlık konferanslarında ‘Madde Bağımlılığı’ konuşulacak.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SAÜEAH) işbirliği ile düzenlenen sağlık konferansları devam ediyor. Bu kapsamda ‘Madde Bağımlılığı’ konulu konferans katılımcılar ile buluşacak. 28 Kasım Perşembe günü, AKM’de gerçekleştirilecek programa Tıbbi Farmakoloji Uzmanı Prof. Dr. Pelin Tanyeri konuşmacı olarak katılacak. Yapılan açıklamada, “28 Kasım Perşembe günü saat 14.00’da AKM’de gerçekleştirilecek ‘Madde Bağımlılığı’ konulu konferansımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler