Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nde 2015 yılından bu yana devam eden Meşk Sınıfı öğrencileri, TRT sanatçısı Mustafa Doğan Dikmen şefliğinde Türk Müziği konseri icra edecek. Konserin ikinci kısmında Türk sanat müziği sanatçısı İhsan Güvenç solo konser verecek.

        Fikir ve Sanat Akademisi’nde bünyesinde 9 hafta boyunca Türk Müziği eğitimi alan Meşk Sınıfı öğrencileri, çalışmalarını konserle taçlandıracak. TRT sanatçısı Mustafa Doğan Dikmen’le gerçekleştirecekleri program kapsamında Meşk Sınıfı öğrencileri; 1520. Yüzyıl eserlerini, Türkiye’de ilk defa farklı versiyonlarıyla icra ederek müzikseverlerle buluşturacak.

        Konserin ikinci kısmında, sanatçı İhsan Güvenç, Cumhuriyet Dönemi’nde bestelenmiş Türk Müziği eserlerini seslendirecek. Konu ile ilgili Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi’nden yapılan açıklamada; Türk Müziği Konseri’nin 13 Şubat Perşembe günü 19.30’da Serdivan Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşeceği belirtilirken, konsere tüm müzikseverlerin davetli olduğu ifade edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler