Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Korona virüsüyle mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam eden Serdivan Belediyesi, ilçe genelindeki tedbirleri arttırdı.

        Dezenfekte çalışmalarına Türkiye’de ilk vaka görülmeden önce başlayan Serdivan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; okullar, park alanları, camiler ve kamu kurumlarının ardından vatandaşların sıklıkla kullandığı bankamatikleri ve çöp konteynerlerini de ilaçlayarak mikroplardan arındırıyor. İlaçlama çalışmalarına önceden belirlenen program dahilinde periyodik olarak devam edeceğini belirten Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, “Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsü salgınına karşı, önceden aldığımız tedbirler doğrultusunda ilçemiz genelinde mücadelemizi sürdürüyoruz. Hemşehrilerimizin sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi üst seviyeye çıkardık. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini artırdık. Serdivanımızın her noktasında dezenfeksiyon işlemlerini düzenli olarak yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler