Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güven HASBAŞ/GEYVE (Sakarya), (DHA)SAKARYA´nın Geyve ilçesinde hayvan ticareti yapan F.A.´nın yanında çoban olarak çalışan K.A., satılan kurbanlık parasının 9 bin TL´sini çaldı. İl dışına kaçarken yakalanan K.A. gözaltına alınırken, iç çamaşırına sakladığı para da F.A.´ya teslim edildi.  

        Doğançay Bağlarbaşı Mahallesi´nde kurbanlık hayvan ticareti yapan F.A., jandarmayı arayıp, yanında çoban olarak çalıştırdığı yabancı uyruklu K.A.´nın sattığı kurbanlık parasından 9 bin TL çalarak, kaçtığını söyledi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, K.A.´nın taksi ile Eskişehir yönüne doğru gittiğini tespit etti. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilirken araç, il girişinde durduruldu ve K.A. gözaltına alındı. Geyve Jandarma Komutanlığı´na getirilen K.A.´nın üstü arandığında iç çamaşırına sakladığı 9 bin TL bulundu. Para, F.A.´ya teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  DHA-Güvenlik Türkiye-Sakarya / Geyve Güven HASBAŞ

        2020-08-02 14:12:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler