Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güven HASBAŞ/PAMUKOVA (Sakarya), (DHA)SAKARYA´nın Pamukova ilçesinde annesi cep telefonunu alınca kızıp evden çıkan, akşam da dönmeyen 15 yaşındaki H.Ç., evlerine 1,5 kilometre uzaklıktaki bir kulübenin önünde uyurken bulundu.

        Pamukova ilçesi Kazımiye Mahallesi´nde oturan H.T., kızı H.Ç.'nin cep telefonunu, çok fazla zaman geçirdiği için aldı. Buna kızan H.Ç. evden çıktı. H.T. akşam oğlu eve dönmeyince, durumu jandarmaya bildirdi. 9 kişilik arama kurtarma ekibi ve 2 iz köpeği ile arama çalışması başlatan AFAD´a, 7 kişilik UMKE ile 8 kişilik jandarma personeli de katıldı. Vatandaşların da destek verdiği çalışmalarla H.Ç., saat 01.00 sıralarında evlerine yaklaşık 1,5 kilometre uzaklıktaki bir kulübenin girişinde uyurken bulundu.

        Sağlık kontrolü için ambulansla Pamukova Devlet Hastanesi´ne götürülen H.Ç. buradaki kontrollerinin ardından daha sonra ailesine teslim edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Sakarya / Pamukova Güven HASBAŞ

        2020-08-15 13:01:54

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler