Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Kocaali ilçesinde iki kardeş arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıktığı öne sürülen kavgada ağabey, kardeşini pompalı tüfekle yaraladı.

        Olay, Kocaali ilçesi Merkez Camii mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre, ağabey E.Ç. ile kardeşi T.Ç. arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma esnasında ağabey E.Ç., kardeşi T.Ç.’ye pompalı tüfek ile ateş açtı. Yaralı kardeş E.Ç., özel araç ile Kocaali Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kardeşini vurarak yaralayan ağabey E.Ç. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

        Yaralı E.Ç. ilk müdahalesinin ardından Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, konu ile ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler