Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Karasu ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin dere yatağına uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır yaralandı.

        Kaza, AdapazarıKarasu duble yolu Limandere Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Adapazarı istikametinden Karasu istikametine doğru seyir halinde olan Z.T. isimli kadın sürücü idaresindeki 34 TZ 040 plakalı otomobil Limandere kavşağında sürücüsünün kontrolünden çıktı. Kontrolden çıkan otomobil yol kenarında bulunan dere yatağına uçtu. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

        Kazada ağır yaralanan sürücü Z.T. ile araç içerisinde bulunan Beyza B. isimli 2 kadın Ferizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler