Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erenler Belediyesi İzmir’de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlar için yardım aracı gönderdi.

        Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, İzmir’de yaşanan depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken yardım aracının da İzmir’de vatandaşların hizmetinde olduğunu ifade etti. Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Depremi yaşayan bir bölge halkı olarak İzmir'de yaşayan vatandaşlarımızın yanında olacağız. Depremden etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor yardımlarımızı ulaştıran AFAD'a teşekkür ediyorum. Rabbim vatandaşlarımızın ve ekiplerimizin yardımcısı olsun” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler