Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Türkiye'nin önemli geçiş güzergahlarından olan SakaryaBilecik D650 karayolunda sürücüsünün kontrolünden çıkarak yaklaşık 50 metre sürüklenen kamyonet yan yattı. Kazada sürücü yaralanırken, karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu.

        Kaza, SakaryaBilecik D650 karayolu Arifiye ilçesi Adliye Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bilecik istikametinden Adapazarı istikametine seyir halinde olan Ramazan G. idaresindeki 16 EF 447 plakalı Renault marka kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan araç yaklaşık 50 metre sürüklenerek durabildi.

        Kazayı gören diğer sürücüler, kazazedenin yardımına koşarak durumu ekiplere bildirdi. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü çevredeki sürücülerin de yardımı ile araçtan çıkartıldı. Bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince kaza yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü Ramazan G., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarından biri olan D650 karayolunda ise kaza sebebi ile trafik durma noktasına geldi. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu bölgede, polis ekiplerince trafik belirli bir süre tek şeritten sağlandı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler