Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Taraklı ilçesinde donmak üzereyken vatandaş tarafından fark edilen yavru köpeği o esnada bölgeden geçen polis ekipleri araca alarak ısınmasına yardımcı oldu. Polis ekiplerinin duyarlı hareketi takdir topladı.

        Taraklı ilçesinde tavuk üreticiliği yapan Özkan Sarı isimli vatandaş, yol kenarında titreyen yavru bir köpek gördü. Donmak üzere olan köpeği ısınması için vatandaş kucağına aldı. O esnada bölgeden geçen ve durumu gören polis ekipleri, donmak üzere olan köpeği hemen araca aldı. Polis aracının kaloriferinde köpeği ısıtan polis ekiplerinin hareketi takdir topladı.

        Titreyen köpeği hemen arabaya götürdüler

        Taraklı’da tavuk üreticiliği yapan Özkan Sarı, “Köpek titriyordu yolda gördüm ben, donmak üzereydi. Kucağıma almıştım, o arada da Taraklı İlçe Emniyet’in ekipleri geçiyordu. Hemen durdular, baktılar köpek titriyor hemen arabaya götürdüler. Duyarlı oldukları için onlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Vali Kaldırım’da sosyal medya hesabından paylaştı

        Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, yaşanan olayın görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Vali Kaldırım paylaşımında, “Can dostlarımızın yoğun kar yağışı ve soğuklardan etkilenmemesi için bütün ekiplerimiz seferber durumda. Onların merhametimize ve sevgimize en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde sokaklarda bulunan can dostlarımızı korumayı ve beslemeyi ihmal etmeyelim” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler