Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Onur GÜDEN/TARAKLI (Sakarya), (DHA)SAKARYA´nın Taraklı ilçesinde sokakta üşüyen yavru köpeği polisler ekip aracına alarak ısıttı.

        Taraklı ilçesi Ulucami Mahallesi Ankara Caddesi´nde yürüyüş yapan tavuk üreticisi Özkan Sarı, üşüyen yavru köpeği görünce sevmek için kucağına aldı. Durumu fark eden polis ekipleri yavru köpeği alarak ekip aracına götürdü. Polisler, aracın kliması ile yavru köpeği ısıttı, sonra da mama ve süt verdi.

        Özkan Sarı, "Köpek titriyordu. Yolda gördüm. Donmak üzereydi. Kucağıma aldım. O sırada ekipler geçiyordu. Yavruyu görünce durdular ve yavruyu elimden alarak araca götürdüler. Hemen klima ile ısıttılar" dedi.

        Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım sosyal medya hesabından konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sakarya'da, can dostlarımızın yoğun kar yağışı ve soğuklardan etkilenmemesi için bütün polis ekiplerimiz seferber durumda. Onların merhametimize ve sevgimize en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde sokaklarda bulunan can dostlarımızı korumayı ve beslemeyi ihmal etmeyelim" dedi.DHA-Genel Türkiye-Sakarya / Taraklı Onur GÜDEN

        2021-02-16 16:34:38

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler