Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kano Takımı sporcusu, Adana’da Durgunsu Kano Olimpik Takım ve Milli Takım yarışlarının ardından 2021 Tokyo Olimpiyatları hazırlık kampına katılmaya hak kazandı.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kano Takımı 57 Mart tarihlerinde Adana’da düzenlenen Durgunsu Kano Olimpik Takım ve Milli Takım seçme yarışlarına katıldı. Yarışların ardından Büyükşehir Belediyesi sporcusu Mustafa Özmen, 2021 Tokyo Olimpiyatları hazırlık kampına katılmaya hak kazandı. Ayrıca Baran Demir ile İdris Şentürk ise U23 ve Genç Milli Takım kampına seçildi. Adana’da düzenlenen yarışlarda Büyükşehir Belediyesi sporcuları kürsünün sahibi oldu. Büyük erkekler kategorisi bin metre ve 500 metrede Mustafa Özmen 1’inci oldu. 200 metre U23 yarışlarında Baran Demir ilk sırayı alırken, bin metre genç erkeklerde ise İdris Şentürk 3’üncülüğü elde etti. Komuyla ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi Kano Takımımızın tüm sporcu ve antrenörlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler