Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güven HASBAŞ/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)SAKARYA´nın Adapazarı ilçesinde kahvehanede oyun oynayan Irak uyruklu 15 kişiye maske ve sosyal mesafe kurallarını ihlal ettikleri gerekçesiyle toplam 16 bin 500 TL idari para cezası kesildi.

        Koronavirüs risk haritasında çok yüksek riskli iller arasında yer alan Sakarya´da kafe, restoran ve kahvehane gibi işletmelerin faaliyette bulunması İl Hıfzıssıhha Kurulu kararınca yasaklanmıştı. Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi'nde bir kahvehanenin bu yasağa uymadığı yönünde ihbar alan polis, adrese baskın düzenledi. Kahvehanede oyun oynayan Irak uyruklu 15 kişiye koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları gerekçesi ile toplam 16 bin 500 TL idari para cezası yazıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Sakarya / Adapazarı Güven HASBAŞ

        2021-03-13 14:36:05

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler