Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Geyve ilçesinde hasta ziyareti sonrası vaka çoğalınca karantinaya alınan İhsaniye Mahallesi'nde ziyarete gidenlerden virüs bulaşan 90 yaşındaki Raşit Bozyurt, hayatını kaybetti.

        Hasta ziyaretleri sonrasında artan vakalar sebebiyle karantinaya alınan Geyve İhsaniye Mahallesi'nden acı haber geldi. Girişçıkışa kapatılan mahallede karantinaya alınan 20 haneden birinde yaşayan 90 yaşındaki Raşit Bozyurt'ta virüse yakalanarak hastanede tedavi altına alındı. Bir süredir tedavi altında olan ve durumunun ağırlaşması sonucu yoğun bakım ünitesinde entübe edilen Bozyurt, dün gece saatlerinde hayatını kaybetti. Hastanede işlemleri tamamlanan Bozyurt'un cenazesi, İhsaniye Mahallesi'nde koruyucu kıyafet giyen belediye yetkililerince toprağa verildi.

        Karantinaya alınmıştı

        Öte yandan 2 hafta önce rahatsızlanan İhsaniye Mahallesi Muhtarı Bayram Yılmaz'ın annesi 75 yaşındaki Zülfiye Yılmaz'a mahalleli geçmiş olsun için evine gelmiş, daha sonra ise yaşlı kadının korona virüs olduğu ortaya çıkmıştı. Tespit sonrasında ilk olarak filyasyon ekiplerinin tespit ettiği temaslı 35 kişi karantinaya alınmış, bu sayı 50'ye yaklaşınca ise mahallenin tamamı için karantina tedbiri uygulanmıştı. Jandarma'nın 15 gün nöbet tuttuğu köyde karantina ise bir kaç gün sonra tamamen son bulacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler