Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramiz Kaan OKTAR/SERDİVAN, (Sakarya), (DHA)SAKARYA´nın Serdivan ilçesinde, Afganistan uyruklu P.A. (26), erkek arkadaşıyla tartıştığı sırada yere düşerek başını çarptı. Hastaneye kaldırılarak kontrolden geçirilen P.A. ile erkek arkadaşının karakolda ifadeleri alındı.

        Olay, öğle saatlerinde, Serdivan ilçesi Dağköy Sokak´ta bulunan bir sitede meydana geldi. Afganistan uyruklu P.A. isimli kadın, erkek arkadaşı M.G. ile tartışmaya başladı. Çıkan arbedede genç kadın, yere düşerek başını çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi yaralanan kadını hastaneye kaldırdı. Sağlık kontrolünden geçirilen P.A. ile M.G. ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. DHA-Güvenlik Türkiye-Sakarya / Serdivan Ramiz Kaan OKTAR

        2021-03-29 18:59:20

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler