Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramiz Kaan OKTAR/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA)SAKARYA'da, 17 gün sürecek olan tam kapanma öncesi halk sokaklarda yoğunluk oluşturdu. Bazı vatandaşlar alışveriş yaparken bazıları da gezdi.

        Tam kapanma öncesinde Sakarya´da halk sokaklara akın etti. Çark Caddesi´ndeki mağazalarda yoğunluk yaşanırken, tam kapanma öncesi vatandaşlar en çok gıda alışverişi yaptı. Bazıları alışveriş yaparken bazıları da güneşli havanın keyfini çıkarmak için gezdi.  Alışveriş yapmak için çıktığını belirten Engin Köse, "Biz bu salgını kendimiz üretiyoruz. Yani çok yakın temasta bulunarak üremesine sebep oluyoruz ama inşallah kurtulacağız. Evimizde ailemizle izole bir şekilde yaşayacağız. Ufak tefek stoklarımızı yaptık, günlük ekmek haricinde hemen hemen her şeyi aldık" dedi.DHA-Genel Türkiye-Sakarya / Adapazarı Ramiz Kaan OKTAR

        2021-04-29 16:19:49

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler