Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’da etkili olan yağışın ardından gökyüzünde oluşan gökkuşağı görsel bir ziyafet sunarak, görenleri kendine hayran bıraktı.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış Sakarya’da sabaha kadar etkisini sürdürdü. Yağışın ardından sabah saatlerinde gökyüzünde gökkuşağı belirdi. Gökyüzünde oluşan ve renkli görüntüler oluşan gökkuşağı hayran bıraktı. Sakarya Nehri üzerinde oluşan gökkuşağı görsel bir tablo meydana getirirken, vatandaşlarda cep telefonları ile o anları kayıt altına aldı.

        Geyve ilçesi Alifuatpaşa Mahallesi’nde bulunduğu evin balkonunda otururken gökyüzünde beliren gökkuşağını kayıt altına alan vatandaş Yusuf Bayrak, “Daha önce bir yerde gökkuşağının görüntüsünü, kameraların algılamadığını okumuştum. Hem meraktan hem de bu güzel doğa olayını görüntülemek için kayıtsız kalamadım. Bu görüntüleri çekip sosyal medyada paylaştım ve olumlu tepkiler aldım” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler