Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğünden 21 gün önce emekli olan ve dün geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden polis memuru Turgay Özay (54) için tören düzenlendi.

        Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü kadrosundan 24 Mayıs tarihinde emekliye ayrılan Özel Harekat Polisi Turgay Özay (54), dün kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Özay için, Adapazarı ilçesinde bulunan Yorgalar Mezarlığı bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene; İl Emniyet Müdürü Yardımcıları, Özel Harekat Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, çok sayıda polis memuru ve yakınları katıldı. Okunan öz geçmiş ve yapılan duaların ardından Özay’ın naaşı cenaze aracı ile son yolculuğuna uğurlanmak üzere Kocaeli’nin Kefken ilçesine götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler