Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Karasu ilçesinde hayvanlarına yem vermek için Sakarya Nehri’nden yüzerek karşıya geçmek isteyen 20 yaşındaki genç, arkadaşlarının gözü önünde bir anda suda kayboldu. Olay yerine sevk edilen AFAD ekipleri ise nehirde çalışma başlattı.

        Olay, Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi Sakarya Nehri’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, hayvanlarına yem vermek için üç arkadaşıyla birlikte Sakarya Nehri’ne gelen Emirhan H. (20), yüzerek karşıya geçmek isterken, arkadaşlarının gözü önünde kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerle birlikte Adatepe Mahallesi sakinleri bölgede hem yüzerek hem de kayıkla arama çalışması gerçekleştirdi. Kaybolan gencin ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

        Yaklaşık üç saat süren arama çalışmasında kendisine ulaşılamayan Emirhan H. için olumsuz hava şartlarına rağmen arama çalışmaları sürüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler