Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsa ÇİÇEK/SAPANCA (Sakarya), (DHA)- SAKARYA´nın Sapanca ilçesinde, seyir halindeki otomobilin camından yorgun mermi girdi. Sürücü Okan Satıcı, merminin sokakta oynayan çocuklara isabet etmemesinin sevincini yaşadı.

        Olay, akşam saatlerinde Sapanca ilçesi Rüstempaşa Mahallesi Serdar Sokak´ta meydana geldi. Okan Satıcı´nın kullandığı otomobilin ön camına yorgun mermi isabet etti. Mermi camdan girerken, aracın camı hasar gördü. Olay yerine gelen polis ekibi incelemede bulunarak, araştırma başlattı.

        Aracıyla sokakta ilerlediği sırada bir ses duyduğunu belirten Okan Satıcı, "Sokakta oyun oynayan bir sürü çocuk var. Ya onlara gelseydi ne olurdu. Artık bu işe bir son verilsin. Havaya kurşun sıkmayalım. Yorgun mermi kimseye isabet etmesin" dedi.  DHA-Güvenlik Türkiye-Sakarya / Sapanca İsa ÇİÇEK

        2021-07-30 00:55:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler