Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Kocaali ilçesinde bisikleti ile ters yönde ilerlemekte olan 13 yaşındaki özel gereksinimli birey otomobilin çarpması neticesinde hayatını kaybetti.

        Kaza, dün gece KocaaliKarasu yolu Alandere Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan, Kocaali’ne tatil için geldiği öğrenilen 13 yaşındaki özel gereksinimli Zafer Kuzeyışıklı bisikletini alarak evinden uzaklaştı. Ters şeritte bisikleti ile ilerlemekte olan 13 yaşındaki çocuğa otomobil çarptı. Çarpmanın etkisi ile kanlar içerisinde kalan çocuk için bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı müdahalelere rağmen Kuzeyışıklı olay yerinde hayatını kaybetti. Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler