Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde uzun süredir çözülemeyen alt yapı sorunu ile ilgili gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde 60 milyon kredi sözü alındı.

        Alt yapı sorununun çözümüne yönelik Kaynarca Belediye Başkanı Murat Kefli, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Yiğit Turan, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak ve Kaynarca Belediye Başkan Yardımcısı Ali Akgünoğlu ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşme gerçekleştirildi.

        Görüşmede Bakan Kurum’dan, Su Kanalizasyon ve Alt Yapı Projeleri (SUKAP) kapsamında 30 milyonu hibe 30 milyonu ise İller Bankası kredili olmak üzere 60 milyon kredi sözü alındı. Heyet aynı zamanda İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile de görüşme gerçekleştirdi. Kaynarca’da alt yapı çalışmalarının yılsonuna kadar başlanılması bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler