Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsa ÇİÇEK/SAPANCA (Sakarya), (DHA)SAKARYA´nın Sapanca ilçesi TEM Otoyolu'nda asit yüklü tankerin yol kenarına devrildiği kazada sürücü yaralandı.

        Kaza, öğle saatlerinde, TEM Otoyolu Sapanca ilçesi Yanık mevkisinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Yakup Bektaş yönetimindeki 41 AGH 189 plakalı asit ve klor yüklü tanker, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. İhbar üzerine kaza yerine 112 Acil, itfaiye, AFAD ve trafik ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkartılan Bektaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılıp tedaviye alındı. Tankerde kaçağın olmadığı ve aracı kaldırmak için çalışma başlatıldığı belirtildi.

        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Sakarya / Sapanca İsa ÇİÇEK

        2021-11-01 13:49:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler