Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yazar ve öğretmen Mehmet Tuna, ortaokul öğrencileriyle söyleyişide bir araya geldi. Etkinlik sonrasında öğrencilere ücretsiz olarak 400 kitap dağıtıldı.

        Adapazarı ilçesi Çökekler Mahallesi Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu’nda yazar ve öğretmen Mehmet Tuna, ‘YazarOkur Buluşması’ kapsamında öğrencilerle bir araya geldi. Tuna, öğrencilerle yazarlık ve yazma yeteneği, kitapların yazım hikayesi, hayal gücü gibi konularda söyleşi yaptı. Öğrencilerle okuma alışkanlığı kazandırmak ve yazma yeteneğine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilen yazarokur buluşmasına okul müdürü Selahattin Topçu, Mehmet Tuna’ya teşekkür etti. Etkinlik sonrasında ise öğrencilere 400 kitap ücretsiz olarak dağıtıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler