Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Salma Hayek 55 yaşında: Yeni maceralara hazırım! - Magazin haberleri
        1

        1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak kariyerinde zirveyi gören Salma Hayek, 55. yaşına girdi.

        2

        HAYRANLARINDAN TEBRİK MESAJI

        Doğum gününü ailesiyle birlikte çıktığı bir tatil beldesinde kutlayan Hayek, mavi mayosuyla objektif karşısına geçti. Verdiği pozu Instagram hesabından yayınlayan ünlü yıldız, paylaşımında kendisine mutlu yıllar diledikten sonra, "Yeni maceralara hazırım!" ifadelerini kullandı.

        Mayolu pozuyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Salma Hayek'e çok sayıda tebrik mesajı geldi.

        3

        GELENEK HALİNE GETİRDİ

        Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hayek, doğum günlerinde paylaştığı mayolu pozlarını bir gelenek haline getirdi. Ünlü yıldız, 54. yaş gününde de bu karesini paylaşmıştı.

        4

        Salma Hayek, bir gün sonra da sarı mayo ve ona uygun renkte beline bağladığı pareosuyla poz vermişti.

        5

        "BABAANNE ROLU TEKLİF EDECEK SANDIM"

        Öte yandan son dönemde yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Hayek, geçtiğimiz günlerde kadrosunda kendisinin de yer aldığı yeni dönem filmi 'Eternals' filmindeki rolü hakkında konuşmuştu.

        Hayek, kendisine teklif geldiğinde babaanne rolü verileceğini düşündüğünü söylemişti. Filmde küçük bir rol teklif edileceğini düşünen ancak 'Eternals'ın lideri 'Ajak'i canlandıran ünlü oyuncu, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        Şoke olmuştum. 50'li yaşlarınızda çok sevdiğiniz bir yönetmenin sizi arayıp 'Süper kahraman olacaksın' dediğini hayal edin.

        6

        'Eternals'ın dev oyuncu kadrosunda Hayek'in yanı sıra; Angelina Jolie, Kit Harington, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan ve Don Lee var.

        7

        'DESPERADO' İLE ÜNLENDİ

        1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak kariyerinde zirveyi gören Salma Hayek, böylelikle Hollywood'a giriş biletini kazanmıştı.

        8

        2009 YILINDA EVLENDİ

        Birçok yapımda rol alan oyuncu, 2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin, Valentina Paloma adında bir kızları bulunuyor.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ