Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Saathane Meydanı Asmaaltı’nda esnaflarla buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım’ın 2023 vizyonunu anlatarak, “İlkadım’da daha yapacak çok işimiz var” dedi.

        İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Saathane Meydanında Asmaaltı’nda gerçekleştirilen toplantıda İlkadım’ın 2023 vizyonunu anlattı.

        İlkadım’a yeni vizyon projeler

        İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ve çok sayıda vatandaşın katıldığı kahvaltı programında vatandaşlarla sohbet ederek 2023 projelerinin şekillendiğini vurguladı. Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık’ın vatandaşları selamlama konuşmasının ardından söz alan Başkan Tok, 4,5 yıllık hizmet ve projeleri halkın beklentileri ve ihtiyaçlara göre şekillendirdiklerini belirterek, “İlkadım’da yapılacak daha çok işimiz var. İlkadımlı hemşehrilerimiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Bu samimi duygular ile 4,5 yılda 20 yılda yapılan projelerden 5 kat daha fazla dev projeye imza attık. Bu projelerimizi ilçemizi modern bir kent haline getirecek her alandan ihtiyaçları temel alarak şekillendirdik. Bundan sonraki dönemde de bu gün olduğu gibi hemşehrilerimizle istişare halinde ortak aklı kullanarak İlkadım’ın geleceğini çiziyoruz. 2023 vizyonumuzla ve yeni projelerimizle İlkadım güzelleşerek gelişmeye devam edecek” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler