Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsunlu Şehit Astsubay İlhan Hamlı'nın ağabeyi Ayhan Hamlı 'ya Mehmetçik Vakfı tarafından bir teşekkür belgesi verildi.

        TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Bülent Uzun, vakfın Samsun temsilciliğinde Ayhan Hamlı’nın vakfın tanıtımına yönelik haber ve köşe yazılarıyla gösterdiği hassasiyet nedeniyle Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü E. Tümgeneral Yaşar Bal imzalı bir teşekkür belgesi takdim etti. Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Emekli Albay Bülent Uzun, "Vakfımızın tanıtımına her zaman destek veriyorsunuz. Desteğinizi önemsiyor, vakfımızın teşekkür belgesini takdim ediyoruz" dedi.

        Şehit ağabeyi Ayhan Hamlı ise TSK Mehmetçik Vakfına maddi ve manevi anlamda her türlü desteğinin kesintisiz devam edeceğini söyledi. Kendisinin de bir şehit yakını olduğunu hatırlatan Hamlı, "Mehmetçik Vakfı doğru bir adrestir, vatan için canlarını esirgemeyen şehitlerimiz ve gazilerimiz için her zaman desteklenmelidir. Hem köşe yazarı kimliğimle hem de şehit yakını kimliğimle desteğim ve duyarlılığım devam edecektir” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler