Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MemurSen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, 10 Ocak’ın gazetecilerin özlük haklarının, mali haklarının ve çalışma şartlarının iyileştirildiği bir gün olması gerektiğini söyledi.

        10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Samsun MemurSen tarafından kahvaltı organizasyonu yapıldı. Öğretmenevinde düzenlenen kahvaltıdan sonra bir konuşma yapan MemurSen İl Temsilci Vekili ve Büro MemurSen Şube Başkanı Mustafa Karabiber, "Her türlü sıkıntı ve zorluğa karşı büyük bir özveriyle mesleklerini icra eden, yaşadığımız toplumla birlikte dünyadaki gelişmeleri bizlere ulaştıran gazetecilerin çalışma ve sosyal haklarının korunması, daha iyi imkanlara ulaştırılması da aynı oranda önem taşımaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin gelişmesine, tanınmasına katkı sağlayan, sorunların çözümünde bizlerle birlikte yol alan tüm yazılı ve görsel alanda çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

        10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan MemurSen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sadece 10 Ocak'la sınırlı kalmamalı. Özellikle birçok zorlukları yaşayan, sahada haberin ulaşmasında bütün sıkıntılara katlanan değerli arkadaşlarımızın haklarının iyileştirilmesini arz ediyoruz. Sizlerin çektiği sıkıntıları yakından biliyorum. Çünkü geçmişte basın camiasının çeşitli kademelerinde bulundum. 10 Ocak'ın çalışan gazetecilerin özlük haklarının, mali haklarının, çalışma koşullarının iyileştirildiği bir gün olması gerektiğini düşünüyoruz" diye konuştu.

        Konuşmaların ardından MemurSen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız ve diğer temsilciler basın mensuplarının sorularını cevapladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler