Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ondokuz Mayıs Üniversitesi'nin (OMÜ) 2019 yılı yatırım programı kapsamında fiziki, bilimsel ve teknolojik yatırımları devam ediyor.

        OMÜ Acil Servis Ek Binası yapım işinin uygulama projesi hazırlandı. 17 milyon 500 bin proje bedelli işin yapım ihalesine başlandı.

        Bilimsel araştırmalar için ekipman alınacak

        Rektörlük Bilimsel Araştırma Komisyonu'nca değerlendirilerek, Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) ve Akademik Gelişimi Destekleme Programı (AGED) için ihtiyaç duyulan cihaz, makineteçhizat ve diğer demirbaş alımları yapılması kararlaştırıldı. Projenin toplam tutarı 3 milyon 989 bin TL.

        Ladik Meslek Yüksekokulu (MYO), Mühendislik Fakültesi Ek Bina ve Veteriner Fakültesi işlerinin ihalesi tamamlanıp yer teslimi yapılarak inşaat işleri başladı. İşlerin yüzde 7,3'ü tamamlandı. İşlerin toplam proje bedeli 54 milyon 400 bin TL.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler