Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun Kız Öğrenci Yurdu’nda “Mehmet Akif İnan Kütüphanesi” açıldı. Açılış töreni MemurSen Genel Başkanı Ali Yalçın ve Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç’in katılımıyla gerçekleşti.

        MemurSen Genel Başkanı Ali Yalçın törende yaptığı açılış konuşmasında, “MemurSen olarak Türkiye’nin birçok yerinde kütüphaneler oluşturduk. Bunun gibi birçok kütüphaneyi gençlerimize kazandırma gayesi içerisindeyiz. İstiyoruz ki kitaplar evde raflarda tozlanmasın, muhataplarıyla buluşsun. Dolayısıyla işin muhatabı üniversitedeki arkadaşlarımız, kütüphanenin kurulmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

        Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ise, “En değerli varlık olan insanla yine çok değerli bir varlık olan kitabı buluşturan kıymetli KYK sorumlusu arkadaşlarımıza, MemurSen başkanımıza ve üyelerine ayrıca katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

        Konuşmaların ardından “Mehmet Akif İnan Kütüphanesi” açılışı gerçekleşti. Rektör Bilgiç ve katılımcılar Kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu.

        Açılış sonrası, MemurSen Genel Başkanı Ali Yalçın kütüphaneye Mehmet Akif İnan’ın toplu eserlerinin bulunduğu seti hediye etti.

        Son olarak Rektör Bilgiç ve MemurSen Genel Başkanı Yalçın anı defterini imzalayarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

        Açılış törenine ayrıca, EğitimBirSen 1 No’lu Şube Başkanı ve MemurSen Samsun İl Temsilcisi Hamdi Yıldız, EğitimBirSen 2 No’lu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun kurum ve kuruluş temsilcileri, Genç MemurSen Samsun Şube Başkanı Ali Sarıalioğlu, Samsun Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Necla Koçer ve öğrenciler katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler