Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk SağlıkSen Samsun Şubesi tarafından ebe ve hemşirenin katıldığı yemekli ve müzikli etkinlik düzenlendi.

        Türk SağlıkSen Samsun Şubesi tarafından Ebeler Haftası, Hemşireler Günü ve Anneler Günü kapsamında yemekli ve müzikli etkinlik yapıldı. İlkadım Belediyesi Derebahçe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen etkinliğe yaklaşık çok sayıda sağlık kurumunu çalışanı katıldı.

        Etkinlikte konuşan Türk SağlıkSen Samsun Şube Başkanı Erdoğan Çakmak, "Bu etkinlik kapsamında tüm çalışanlarımızın sorunlarının çözüldüğü hak ve talep ettikleri tüm özlük haklarının kazanıldığı bir çalışma hayatını sağlamak için Türk SağlıkSen olarak tüm mücadelemizi vermeye devam edeceğiz" dedi.

        Etkinlikte 30 yıl önce emekli olan ebe Müşerref Hasancebi'ye tüm ebe ve hemşireler adına teşekkür plaketi verildi. Aynı zamanda sağlık memuru olan ses sanatçısı Fikret Damar söylediği türkülerle davetlilere müzik ziyafeti verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler