Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Samsun’un Atakum ilçesinde düzenlenen Faslı Şahane etkinlikleri kapsamında ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen bir konser verdi.

        Yeşilyurt Alışveriş Merkezi (AVM) ve Atakum Belediyesince gerçekleştirilen Faslı Şahane etkinlikleri DJ İnanç’ın performansı ile başladı. İzleyiciler DJ’in şarkılarıyla adeta coştu.

        Gökhan Türkmen şarkılarını hayranları için seslendirdi

        Sonrasında ise ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen konser verdi. Sevilen şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı hayranlarına unutulmayacak bir gece yaşattı. Saatlerce süren konserde ünlü şarkıcının şarkılarına hayranları da eşlik etti.

        100. Yıl Kurtuluş Ormanı”na 100 fidanla destek

        Türkmen “19 Mayıs’ta burada sizlerle olmaktan çok mutluyum” diyerek, Milli Mücadelenin ruhunu yaşatmak ve bu anlamlı günü onurlandırmak adına Samsun’da Atakum İlçesi Büyükoyumca Mahallesinde 19 bin 19 fidanla oluşturulan “100. Yıl Kurtuluş Ormanı”na 100 fidanla destek olacağını bildirdi.

        Faslı Şahane etkinlikleri Ramazan ayı boyunca birçok ünlü sanatçının katılımıyla devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler