Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencileri fen bilimleri ve görsel sanatlar derslerinde yaptıkları çalışmaları kaymakamlık önünde sergilediler.

        Kaymakamlık önündeki sergide çak sayıda çalışmanın sergilendiği belirtildi. Sergideki projelerin tamamen öğrencilere ait olduğu, sergiye yoğun ilgi gösterildiği belirtildi. Ortaokul fen bilimlerine ait projeler ve görsel sanatlar dersinde yapılan resimler ve tabloları gezen veliler öğrencilerin projelerini çok beğendiklerini dile getirdiler. Sergide eserlerini sergileyen öğrenciler eserlerinin beğenilmesinin kendilerini daha başarılı çalışmalar yapmak için motive ettiğini belirterek yapılan çalışmaların kendilerinin fırsat verildiğini neler yapabileceklerinin kanıtı olduğunu belirttiler. Sergiyi çok sayıda öğrenci ve veli gezerken Okul Müdürü Hasan Dursun bu çalışmaları sergileyen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. Genelde kırsal bölgeden gelen Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerinin sergisi ilçede büyük beğeni kazandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler