Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN'da mağazadan aldığı kıyafetin parasını ödemeden çıkmaya çalıştığı öne sürülen İran uyruklu Y.E.Z. (33) adlı kadın gözaltına alındı.

        Canik ilçesinde bir alışveriş merkezine giden İran uyruklu Y.E.Z., aldığı kıyafetler için kasiyere 700 TL ödeyerek mağazadan çıkmak istedi. Ancak güvenlik sireninin çalması üzerine, kontrol edilen kadının çantasından ödemesi yapılmamış kıyafet çıktı. Mağaza yetkililerinin polise haber vermesi üzerine Y.E.Z., ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü Irmak Polis Merkezi'ne götürüldü. Antidepresan ilaçlar kullandığı ve dalgın olduğu için böyle bir durum yaşadığını savunan Y.E.Z, işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler