Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – 15 Temmuz’da sezonun ilk antrenmanını yapacak olan Samsunspor’da kamp kadrosu belli oldu.

        Samsunspor, 20192020 sezonunun ilk antrenmanı için yarın sabah sahaya iniyor. Bugün Nuri Asan Tesislerinde toplanacak olan takım, yarın sabah ilk antrenmanını yapacak. Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde yeni sezonun ilk startını verecek olan kırmızıbeyazlılar, 19 Temmuz tarihine kadar çalışmalarını tesislerde sürdürecek. Daha sonra 1931 Temmuz tarihleri arasında Bolu'da kampın ilk etabını tamamlayacak.

        TFF 2. Lig ekibinin yarınki antrenmanına ve kamp kadrosuna şu oyuncular davet edildi:

        “Furkan Köse, Ahmet Altın, Nurullah Aslan, Erhan Kartal, Caner Arıcı, Canberk Dilaver, Gökhan Meral, Ercan Yazıcı, Aytaç Sulu, Erkam Reşmen, Nuri Terliksiz, Okan Dernek, Oğuz Gürbulak, Yılmaz Özeren, Ferhat Çulcuoğlu, Ramazan Çevik, Samet Asatekin, Enes İslam İlkin, Guido Koçer, İlyas Kubilay Yavuz, Muhammet Beşir, Atabey Çiçek, Onur Eriş, Bahattin Köse, Bünyamin Cesur Karataş, Samed Hakan Kılıç.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler