Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara'dan arkadaşlarıyla birlikte bir günlüğüne gezmek için geldiği Samsun'a gelen bir kişi, yüzmek için girdiği denizde boğularak hayatını kaybetti.

        Olay, Atakum ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara Sincan'da ayakkabı dükkanı sahibi olan Zeki Bostan (53), kendisi gibi 3 esnaf arkadaşıyla birlikte hafta sonu diye bir günlüğüne gezmek için Samsun'a geldi. Serinlemek için Karadeniz'e giren Zeki Bostan akıntıya kapıldı ve baygın halde arkadaşı tarafından denizden çıkartıldı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Zeki Bostan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler