Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Terme Belediyesi zabıta ekipleri, yeni eğitim ve öğretim döneminin başlamasının ardından okul kantinlerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

        20192020 eğitimöğretim sezonunun başlamasının ardından kontrollerini sıklaştıran Terme Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe sınırları içerisinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde bulunan kantinlerde denetimlerini sıklaştırdı.

        Sıkı denetim

        Denetimlerde yeni yönetmelikler hakkında bilgi veren ekipler, hijyen, ürünlerin son kullanma tarihleri, sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda denetim yaparken, Sağlık Bakanlığı'nca satışı yasaklanan gıdalar, şeker, çikolata gibi ürünlerin ve kırmızı gruba giren gazlı içecek satışlarını kontrol etti.

        Okul önlerinde aşırı hız önlemi

        Ayrıca okul önlerinde aşırı hız yapılmasını önlemek için okul müdürlerinden ve ilçe milli eğitim müdürlüğünden gelen talepleri değerlendiren Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin güvenliği için okul güzergahlarında hız kasisleri yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler