Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN´da düğünde husumetli akrabalar arasında çıkan kavgada, 2 kişi pompalı tüfekle vurularak, bir kişi ise otomobilin çarpması sonucu yaralandı.

        Olay, dün akşam saatlerinde İlkadım ilçesi, Kadıköy Mahallesi'nde meydana geldi. Sokakta yapılan düğünde husumetli olan akraba iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında pompalı tüfekle açılan ateşte, saçmaların isabet ettiği L.S. ve A.S., yaralandı. H.A. da olay yerinden kaçmaya çalışan kişinin kullandığı otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

        Polis, kavganın ardından kaçan H.Y., M.Y. ve E.Y.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler