Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kavak Belediyesi’nin öncülüğünde depremzedelere destek amacıyla toplanan yardım malzemeleri, deprem mağdurlarına gönderilmek üzere Kavak'tan yola çıktı.

        Kavak Belediyesi tarafından deprem bölgesine gönderilmek üzere hayırsever ve ilçe halkının katkılarıyla toplanan battaniye, çocuk bezi, kuru gıda ve ısıtıcı gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan tır yola çıktı. Elazığ’da 24 Ocak tarihinde yaşanan deprem sonrası harekete geçen Kavak Belediyesi, vatandaşların desteği ile hazırladığı 1 tır dolusu yardım malzemesini yola çıkardı.

        İlçe genelinde yapılan anonslar ile vatandaşlardan toplanan battaniye ve kuru gıda gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlar, deprem bölgesinde mağdur vatandaşlara iletilmek üzere hazırlanan tır ile yola çıkarıldı. Yapılan yardım hakkında açıklamada bulunan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, şunları söyledi:

        “Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremin ardından bizler de oradaki yaralara merhem olmak amacıyla ilçemizde yardım kampanyası başlattık. Kısa sürede hemşehrilerimiz dayanışmanın ve kardeşliğin en güzel örneğini sergileyerek imkanlarını seferber etmişlerdir. Kendilerine bu anlamlı yardım ve destekleri için çok teşekkür ediyorum.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler