Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaprak KOÇERHüseyin KALAY/SAMSUN, (DHA)SAMSUN'da, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde şehitlikler ziyaret edildi. 3 yaşındaki Elif Kılıç'ın, 2007 yılında şehit olan dayısı Piyade Er Muharrem Kılıç'ın mezar taşındaki fotoğrafını öpüp, okşaması görenleri duygulandırdı.

        Samsun'da Ramazan Bayramı'nın birinci gününde şehit yakınları şehitlikleri ziyaret etti. Kıranköy Mezarlığı içinde bulunan şehitliğe gelen vatandaşlar, Kuran-ı Kerim okuyup, dua etti. 2007 yılında Şırnak'ta operasyon dönüşü geçirdiği kalp krizi sonucu şehit olan Piyade Er Muharrem Kılıç'ın ailesi de kabrini ziyaret etti. Kılıç'ın yeğeni Elif Kılıç, hiç görmediği şehit dayısının mezar taşındaki fotoğrafını öpüp, okşaması görenleri duygulandırdı. Şehit annesi Tenzile Kılıç da oğlunun mezarı başında dua etti. DHA-Genel Türkiye-Samsun Yaprak KOÇER-Hüseyin KALAY

        2020-05-24 13:13:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler