Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SOKAK TÜRK BAYRAKLARIYLA DONATILDI

        Şehit Caner Mayendağı'nın yaşadığı evin sokağı Türk bayrakları ile donatıldı. Mayendağı'nın şehit düştüğü haberini alıp cenaze evine gelen çocukluk arkadaşı Onur Altunmakas, "Caner işinden evine, evinden işine giden herkesin sevdiği bir arkadaşımızdı. Acemi birliğinin ardından görev yeri olan Kıbrıs'a giderken meydana gelen kazada hayatını kaybetti. Başımız sağolsun, çok üzgünüz' dedi.

        AİLESİ ACI HABERLE YIKILDI

        Aldığı acı haberin ardından hüzne boğulan baba Levent Mayendağı, İl Jandarma Komutanlığı personeli ve arkadaşları tarafından teselli edilmeye çalışıldı. Anne Güngör Göksert ise iş yerinde arkadaşları, kadın jandarma ve polis ekipleri tarafından başsağlığı dileklerini kabul etti. Bu akşam Samsun'a getirilmesi beklenen şehit Mayendağı'nın cenazesinin defin tarihine aile fertlerince henüz karar verilmediği öğrenildi. DHA-Genel Türkiye-Samsun Tayfur KARA

        2020-07-27 17:11:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler