Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Her hafta bir mahalleye misafir olan “Belediye Mahallemizde” hizmet çadırı bu hafta 20 durağı olan Toybelen Mahallesi’ne kuruldu.

        Hizmet çadırına gelen mahalle sakinleri sorunlarını not alan ekipler dört bir yanına dağılarak sokak ve parklarda temizlik çalışmasının yanı sıra asfalt ve kaldırım çalışmaları da gerçekleştirdi.

        “Sorunları yerinde çözüyoruz”

        Uygulanan projenin belediye hizmetlerini halkın ayağına getirdiği ve karşılıklı iletişim ile hızlı çözümler ürettiğine dikkat çeken İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bu projeyle adeta o mahalleyi hizmetle kuşatacağız. Mahallemizin muhtarı, ilgili başkan yardımcımız ve birim müdürlerimiz, çevre sakinlerinin acil ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinleyerek çözüme kavuşturacak. Bu sayede sorunları yerinde çözerek, hizmeti vatandaşımızın ayağına getirmiş olacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler