Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Samsun 7. Olağan İl Kongresi'ne katılmak için Samsun’a gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 19 Mayıs Stadyumu bayraklar, fotoğraflar ve pankartlarla süslendi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun’a partisinin Samsun il kongresi ile SamsunSivas Demiryolu Hattı modernizasyonunun tamamlanması törenine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelmesinden günler önce Samsun’da kavşak ve işlek yollara bayraklar ve flamalar asıldı.

        Kongrenin yapılacağı Samsun 19 Mayıs Stadyumu da kongre öncesi gelin gibi süslendi. Birçok bayrak, fotoğraf ve pankartın asıldığı statta, kongreye katılım sağlayan davetliler, fiziksel mesafe kuralına uygun olarak konumlandılar. Kongrenin yapılacağı stada ayrıca, “Artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak”, “Vesayetten, bağımsızlığa”, “Hedef kızıl elma, herkese aşikar olsun”, “Ecdadımızın heybeti Ma’rufı Cihandır. Fıtrat değişir sanma, bu kan yine o kandır” ve “Kurtuluştan şahlanışa” gibi pankartlar asıldı.

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılacak kongrenin ardından SamsunSivas Demiryolu Hattı modernizasyonunun tamamlanması törenine katılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler