Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gökhan İÇKİLİ Hakan AKGÜN / SAMSUN, (DHA) - Ümit Milli Takım, UEFA 2021 U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 3´üncü Grup'taki 9´uncu maçında Avusturya'yI 3-2 yendi.

        Samsun´daki 19 Mayıs Stadyumu´nda oynanan müsabakada Ümit Milli Takım'ın gollerini 65, 81 ve 90+2´nci dakikada Halil İbrahim Dervişoğlu atarken, Avusturya'nın golleri ise 36´ncı dakikada Kelvin Arase ve 90´ıncı dakikada Hannes Wolf´dan geldi. Halil İbrahim Dervişoğlu, yaptığı hat-trick ile Ümit Milli Takım'da gol sayısını 6'ya çıkardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren İrfan Can Eğribayat ilk kez Ümit Milli Takım formasını giymiş oldu. Berkan İsmail Kutlu ve Serkan Asan da ikinci kez Ay-yıldızlı formayı taşıdı.

        Ümit Milliler, bu sonuçla puanını 10'a yükseltti. Ay-yıldızlılar gruptaki 10'uncu maçında 17 Kasım´da Samsun´da Kosova'yı konuk edecek.DHA-Spor Türkiye-Samsun Gökhan İÇKİLİ Hakan AKGÜN

        2020-11-13 22:06:21

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler